MOCKUP MODE ENABLED - YOU CAN NOW DOWNLOAD PRINT FILES

1:1 Babyplakat


Design
Produkt
Step ${ (index + 1) }: ${ cf.display_name } ${ cf.display_name }
${ location.place_name }
 : 
 
Design
Produkt

Unik Babyposter: Personlig Fødselsplakat med Dit Barns Informationer


Hos Babyposter.dk har vi gjort det muligt for dig at mindes et af de største øjeblikke i dit liv hver dag! Vores babyposter/fødselsplakat er en smuk måde at bevare minderne om din babys fødsel på. Med dit barns fødselsinformationer som fødselsdato, vægt, højde og navn, skaber vi en personlig og unik plakat i et tidløst design.


Sådan fungerer det:



  1. Indtast dit barns informationer: Udfyld felterne med dit barns fødselsinformationer, såsom fødselsdato, vægt, højde og navn.

  2. Vælg design og baggrundsfarve: Vælg mellem fem forskellige baggrundsfarver og tre forskellige illustrationstyper for at skabe det perfekte design.

  3. Se et live preview: Få en forhåndsvisning af, hvordan din plakat kommer til at se ud, mens du tilpasser den.

  4. Bestil din babyposter: Når alle detaljer er på plads, går vi i gang med at printe din unikke babyposter med det valgte design, baggrundsfarve og informationer.


Vores babyposter er mere end bare en plakat – det er et tidløst kunstværk, der tilpasser sig de præcise vægt- og højdeinformationer for din baby. Hver illustration er skabt med omhu for at sikre, at plakaten bliver en stilfuld tilføjelse til dit hjem.


Hvorfor vælge en babyposter fra os?



  • Unikt design: Hver plakat er skræddersyet med dine babys fødselsinformationer.

  • Personlig tilpasning: Tilføj dine babys specifikke informationer for at gøre plakaten helt unik.

  • Høj kvalitet: Vi bruger kun materialer af høj kvalitet til at printe vores plakater, hvilket sikrer en smuk og holdbar finish.

  • Live preview: Se en forhåndsvisning af plakaten, mens du designer den.


Husk, at de første år af dit barns liv er uerstattelige. Design din egen babyposter i dag og bliv dagligt mindet om, hvor unikt og dejligt et væsen, du har været med til at skabe. Lad os hjælpe dig med at fejre din babys fødsel med en personlig og tidløs plakat, der hylder dette særlige øjeblik.



Yderligere detaljer 


Størrelse: A3 - 50x70 cm


Papir: 235 grams mat satin papir


Levering: 2-4 hverdage