MOCKUP MODE ENABLED - YOU CAN NOW DOWNLOAD PRINT FILES

1:1 Babyplakat


Design
Produkt
Step ${ (index + 1) }: ${ cf.display_name } ${ cf.display_name }
${ location.place_name }
 : 
 
Design
Produkt

Genoplev den kærlighed ved første blik, du oplevede første gang du så dit barn! 

Hos Babyposter.dk har vi gjort det muligt, at du kan mindes et af de største øjeblikke i dit liv hver dag! Ved hjælp af vores innovative designværktøj, kan vi skabe et 1:1 skala print af din baby. Det eneste du skal gøre, er at trykke ''Design din egen'', og derefter skal du udfylde felterne, der gør det muligt at skræddersy plakaten, så den passer til din babys informationer. Du vil også have mulighed for at vælge mellem 5 forskellige baggrundsfarver og 3 forskellige illustrationstyper. 

Alle illustrationerne er lavet i tidløst design, så plakaten altid vil være en stilfuld tilføjelse til dit hjem. Illustrationen vil tilpasse sig til de informationer om vægt og højde du indtaster om din baby, og du kan se et live preview af hvordan plakaten kommer til at se ud.    

Hvis ikke du passer på, er din baby ved et øjeblink pludselig blevet teenager. Dit barns første par år får du aldrig igen. Husk at sæt pris på dem og hyld dem i hverdagen. Tro os, vi snakker af erfaring. Følelsen af at livet er suset forbi lige for næsen af en, ønsker vi ikke, at andre også skal opleve. Design din egen plakat i dag, og bliv mindet om hvor unikt og dejligt et væsen, du har været med til at skabe. 

Yderligere detaljer 

Størrelse: A3 - 50x70 cm

Papir: 200 grams mat satin papir

Levering: 1-2 hverdage