FAQ

Hvad er en babyposter?

Babyposter.dk tilbyder en serie af unikke og meget personlige billeder, hvor illustrationerne er dit barns faktiske størrelse i en skala 1:1. Vi tilpasser højden på illustrationen til den fødselslængde som du angiver når du bestiller din babyposter. Angiver du din baby var 51 cm ved fødslen, vil illustrationen være 51 cm. 
Fødselsvægten tilpasses ikke illustrationen men vil være angivet nederst på billedet, sammen med overskrift, længde og fødselsdag.

Hvilken størrelse har billedet?

Plakatterne kommer i størrelse B: 50 cm x H: 70 cm. Størrelsen på billedet er den samme uafhængigt af barnets fødselslængde.

Følger der en ramme med?

Nej, der følger desværre ikke en ramme med til plakaten, men du kan bestille en ramme hos os som passer 50 cm x 70 cm, hvilket er en meget standard størrelse.

Hvilken slags papir der bruges?

Vi printer på 235 grams mat satin papir, som holder i markant længere tid end det papir, der normalt bliver printet plakater på.

Hvor meget koster fragten?

Vi tilbyder fragt til 49 DKK til hele Danmark.  

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sigter efter, at leveret din babyposter allerede efter 2-3 dage.  

Hvad koster en newborn poster?

Prisen pr. newborn poster er 349 DKK inklusive moms.

Hvordan ved jeg, om bestillingen er gået igennem?

Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail lige efter, at betalingen er gennemført. Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse inden for kort tid, kan du tjekke, om den er havnet i spammappen. Det kan også skyldes, at du har registreret en forkert e-mailadresse. I så fald beder vi dig kontakte os på info@babyposter.dk så hurtigt som muligt.

Har jeg fortrydelsesret?

Hver enkelt fødselsplakat er unik og specialtrykkes med navn og fødselsoplysninger, så der er ingen fortrydelsesret for produkter bestilt på babyposter.dk. Produktet kan ikke afbestilles, efter at betalingen er gennemført i netbutikken, og det kan heller ikke byttes eller returneres efter levering.

Har jeg reklamationsret?

Hvert enkelt produkt fra babyposter.dk bliver inspiceret og kontrolleret, men alligevel kan der opstå skader eller fejl på vores produkter. Hvis der er opstået en fejl eller skade under produktion eller transport, har du selvfølgelig reklamationsret.

Hvad hvis jeg har opgivet forkert oplysning?

Når først bestillingen er gennemført i netbutikken, har du ingen mulighed for at ændre på de oplysninger, du har angivet. Vær derfor meget omhyggelig, når du indtaster oplysningerne om barnet, og sørg for at sikre, at du har skrevet alt rigtigt, inden du sender bestillingen.

Hvor trykkes newborn posterne?

Alle vores fødselsplakater trykkes i Danmark. Vi samarbejder tæt med et trykkeri, der har lang erfaring med højkvalitetstryk af fotografier, billedkunst og plakater.

Andre spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, info@babyposter.dk.